AN UNBIASED VIEW OF διαμονη κυπαρισσια

An Unbiased View of διαμονη κυπαρισσια

An Unbiased View of διαμονη κυπαρισσια

Blog Article

Όλα ξεκινούν με μια κράτηση Ο μόνος τρόπος για να γράψετε σχόλιο είναι να κάνετε πρώτα μια κράτηση.

Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης[Επεξεργασία

Τα δωμάτιά μας σας προσφέρουν την ανθρώπινη ατμόσφαιρα και όχι την τυποποιημένη των ξενοδοχειακών μονάδων. Όλες οι απολαύσεις της περιοχής όπως καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, γραφικές περιοχές βρίσκονται σε πολύ κοντινές αποστάσεις από την περιοχή μας. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε ωραιότατες και καθαρές παραλίες σε επίσης κοντινές αποστάσεις. Ελάτε να σας προσφέρουμε την φιλοξενία μας σε πολύ καλές τιμές και να είστε βέβαιοι ότι θα φύγετε ικανοποιημένοι όπως άλλωστε όλοι οι πελάτες μας.

Το Λαογραφικό Μουσείο Κυπαρισσίας, το οποίο έχει ως στόχο την διατήρηση, προβολή και διαφύλαξη κάθε είδους παραδοσιακού υλικού ή πνευματικού δημιουργήματος των κατοίκων της Τριφυλίας, βρίσκεται στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας και κατά καιρούς φιλοξενούνται σε αυτό εκθέσεις, αλλά και διάφορες άλλες εκδηλώσεις στον προαύλειο χώρο του.

Ξενοδοχεία με επιπλέον μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια

Πώς γίνεται η αντιμετώπιση της βαμβακάδας στα φυτά Σε συνθήκες έντονης υγρασίας και κακού αερισμού, το κυπαρίσσι μπορεί να προσβληθεί από τη μυκητολογική ασθένεια της φυτόφθορα που προσβάλλει το ριζικό σύστημα και αποτελεί την κύρια αίτια που ξεραίνονται τα κωνοφόρα δέντρα.

Επιλέξτε ημερομηνίες για να δείτε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές του καταλύματος

Διοικητική ιστορία–Δημογραφικά[Επεξεργασία

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία για διαμονή σε Κέρκυρα;

Do you need enable entering into your account? Right here you’ll locate information on how to reset your password, add a brand new profile pic, click here or alter your em…

Ταξίδι στις ακτές του ανατολικού Μοριά: Λουτράκι-Παλαιά Επίδαυρος-Μονεμβασιά

Κυπαρισσήεντα την αναφέρει ο Όμηρος, Αρκαδιά την λέγαν’ τον Μεσαίωνα –πιθανότατα επειδή εδώ ήρθαν και εγκαταστάθηκαν πολλοί Αρκάδες προκειμένου να γλιτώσουν τις επιδρομές των Σλάβων. Το όνομά της ο μύθος λέει πως το πήρε από τον Κυπάρισσο, φίλο του Απόλλωνα, ο οποίος κάποια στιγμή κυνηγώντας σημάδεψε και σκότωσε κατά λάθος το ελάφι που του είχε χαρίσει ο θεός.

Για το τέλος αφήσαμε τον επίγειο παράδεισο για φυσιολάτρες και μη. Στον Κυπαρισσιακό κόλπο, λίγα μόλις λεπτά από την πόλη εκβάλει ο ποταμός Νέδα. Το ποτάμι αυτό, στην πορεία του προς τη θάλασσα σχηματίζει ένα φυσικό τοπίο απίστευτης ομορφιάς που αποτελείται από φαράγγια, σπηλιές αλλά και καταρράκτες!

Ακόμη ο μεγάλος ταξιδευτής και γεωγράφος της αρχαιότητας Παυσανίας πέρασε από τον Κυπαρισσίεντα και έκανε αναφορές, μεταξύ άλλων και στη Διονυσιάδα πηγή (σημερινό Αη Λαγούδη), στην παραλία της πόλης. Ιστορία[Επεξεργασία

Report this page